Rólam

Nemzetközi kapcsolatok szakon végeztem, diplomatának készültem, viszont a boldogságomat az alkotásban találtam meg. Szakképesítést szereztem virágkötőként. Képeslapkészítéssel 10 éve foglalkozom, 4 éve kerámiázok kisebb-nagyobb szünetekkel. Mindent újragondolok, amit lehet meg újrahasznosítok. Szeretem a hagyományt  a 21.század adta stílusirányzatokkal, technikákkal ötvözni.

Az én utam

Az alkotás öröme mindig végigkísért eddigi életemen. Az igazi utazás a kreatív hobbi világában 2008-ban indult az Egyesült Államokban, Marylandben, képeslapok gyártásával. Nem találtam igényemnek megfelelő karácsonyi képeslapokat, aztán elkezdtem ezeket megálmodni és megalkotni. Ez a szerelem több mint 650 egyedi képeslapot szült és rengeteg további ötletet.

2015-ben okleveles virágkötő lettem. Mivel imádom a növényeket, főleg a virágokat, ezt a területet is meg szerettem volna ismerni alkotó emberként.

A kerámia világa is rettenetesen vonzó, mindig csodáltam az egyedi műveket. Most végre én is kerámiázhatok.:)

Ha kedved van velem osztozni az alkotás örömében, csatlakozz a workshopjaimhoz.

Ha időd nem engedi, hogy velem tarts, akkor mindenképp arra bátorítalak, hogy akár az én kis gyűjteményemből vagy egy számodra szimpatikus kézműves tárgyaival ajándékozd meg magad és szeretteidet a tömegcikkek helyett.

Szeretettel, Erika:)

Amit Rólam mondtak/írtak

” In the past I had very big problem with finding some beautiful, handmade gifts, therefore, many times I ended up buying a voucher for one of the big clothes/furniture stores, hoping it will be the most reasonable and practical gift. Things changed when I met Erika – an owner of Think Boutique, a little online shop, based in Budapest, which specializes in designing unique decorations.”

The Spoiled Queen: http://www.thespoiledqueen.com/if-you-are-tired-of-mass-production/

Kedves Erika! Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű ajtódíszt. Egyszerűen csodálatos lett. Ahányszor belépek az ajtón, mindig nagyon szép emlék jut szembe. Köszönöm. Anett anyukája

Hello. I like your handmade cards very much! Anna .”

Kérdésed van? Kérlek írj vagy hívj bátran!

+36 70 426 8968